Rea!

Crocs Herr Loafers | Classic – sliders Blå

SEK 1480.38 SEK 583.04

Denna beskrivning är automatiskt översatt:Spring-Summer samling! CROCS unisex tofflor. Fördelarna med Crocs skor är lätthet, enkel rengöring, antibakteriella egenskaper hos materia…

I lager

Artikelnr: XDV40/I9193 Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

Denna beskrivning är automatiskt översatt:Spring-Summer samling!
CROCS unisex tofflor.
Fördelarna med Crocs skor är lätthet, enkel rengöring, antibakteriella egenskaper hos material som de gjordes och en mängd olika färger! Dessa är unika skor tillverkade av Crocslite – en patenterad material och används endast av Crocs. Crocslite är inte plast och inte gummi, men ett hartsmaterial med otroliga egenskaper! Crocsy komma till liv när man bär. Känsla värme, värmer och mjukar upp huden, anpassar sig perfekt till formen på foten. Flikarna på de profilerade sulor massera försiktigt fötterna, och tack vare ventilationshålen, fötterna har tillgång till luft och kommer inte svettas alls. Crocslite har också antibakteriella och anti-svamp egenskaper, tack vare vilka skor är inte mottagliga för bakterier som orsakar en obehaglig lukt. Crocs sulor fantastiskt dämpa marken och skorna själva är utrustade med ett band som kan bäras på framsidan, såsom flip flops eller träskor, eller på baksidan om vi vill skon inte halka och hålla foten stadigt. Crocs är universella skor för hela familjen!
Profil insats, inte tas bort. Längderna hos insatserna som ges för storlekarna föreslås av tillverkaren och bör därför betraktas endast för illustrativa ändamål.
10001-NAVY 46/47

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Crocs Herr Loafers | Classic – sliders Blå”
  1. 100% Säker Shopping
  2. Fri Frakt Och Fri Retur
  3. Säker Shopping SSL Kryptering
  4. 20-30 Dagars Returgaranti
  5. Betalningsalternativ: